LA PANXAMAMA 2.0

9 de mayo de 2016

Estan sent dies molt bojos per mi i per la meva família però no volia deixar passar més temps sense presentar-me.

Sóc la Montse i des de l'u de maig sóc la cara visible de la Panxamama.

Dir-vos que sóc conscient de què La Panxamama és més que una botiga. Jo mateixa des que em vaig quedar embarassada per primera vegada sabia que a La Panxamama hi tenia molt més que productes que em podrien anar bé en el meu dia a dia com a mare.

Sento un respecte i admiració molt profund cap a la feina feta per la Yaiza i la Susana. Sempre s'han mantingut naturals i properes. Elles et feien sentir còmode a la botiga per què sense problemes sortien de darrere del taulell per acompanyar-te.

Penso que hi ha un fil invisible que uneix a totes les mares. I la Susana i la Yaiza sabien teixir amb aquest fil unint, escoltant, sent punt de trobada, de descoberta i d'aprenentatge.

L'embaràs i el postpart és una època preciosa de la vida. Plena de màgia. Però també plena de pors i inseguretats. I sé que moltes de nosaltres sempre els hi agrairem que elles hi fossin allà.

Des que em va sobrevenir la notícia del traspàs i mentre la possibilitat de ser la continuadora del projecte anava agafant cada cop més forma sempre he tingut clar que m'agradaria continuar en la mateixa línia. Seguir atiant aquesta escalfor, aquesta proximitat. Que La Panxamama sigui un espai on sentir-se a gust amb productes que respectin el medi ambient i la criança dels nostres fills i filles, amb tallers divertits, innovadors i enriquidors.

Evidentment les coses canviaran. De mica en mica aniré introduint el meu tarannà. Hi haurà coses que agradin més, altres que poder no tant. Cometré errors i espero que encerts. Tinc molta il·lusió, ganes i idees. Però personalment m'ompliria molt saber que he continuat amb l'esperit de La Panxamama.

Només demanar-vos finalment que vosaltres també continueu amb el mateix esperit. Total confiança per recomanar, per aportar, per passar a saludar, per preguntar... per continuar fent gran aquesta família.Están siendo días muy locos para mí y mi familia pero no quería dejar pasar más tiempo sin presentarme. 

Soy Montse y desde el uno de mayo soy la cara visible de la Panxamama.

Deciros que soy consciente de que La Panxamama es más que una tienda. Yo misma desde que me quedé embarazada por primera vez sabía que en La Panxamama tenía mucho más que productos que podrían ir bien en mi día a día como madre. 

Siento un respeto y admiración muy profundo hacia el trabajo hecho por Yaiza y Susana. Siempre se han mantenido naturales y cercanas. Ellas te hacían sentir cómoda en la tienda ya que sin problemas salían de detrás del mostrador para acompañarte.

Pienso que hay un hilo invisible que une a todas las madres. Y Susana y Yaiza sabían tejer con este hilo uniendo, escuchando, siendo punto de encuentro, de descubrimiento y de aprendizaje.

El embarazo y el postparto es una época preciosa de la vida. Llena de magia. Pero también llena de miedos e inseguridades. Y sé que muchas de nosotras siempre les agradeceremos que ellas estuvieran allí.

Desde que me sobrevino la noticia del traspaso y mientras la posibilidad de ser la continuadora del proyecto iba tomando cada vez más forma siempre he tenido claro que me gustaría continuar en la misma línea. Seguir generando ese calor, esa proximidad. Que La Panxamama sea un espacio donde sentirse a gusto con productos que respeten el medio ambiente y la crianza de nuestros hijos e hijas, con talleres divertidos, innovadores y enriquecedores.

Evidentemente las cosas cambiarán. Poco a poco iré introduciendo mi talante. Habrá cosas que gusten más, otras que quizás no tanto. Cometeré errores y espero que aciertos. Tengo mucha ilusión, ganas e ideas. Pero personalmente me llenaría mucho saber que he continuado con el espíritu de La Panxamama. 

Sólo pediros finalmente que vosotros también continuéis con el mismo espíritu. Total confianza para recomendar, para aportar, para pasar a saludar, para preguntar ... para seguir haciendo grande esta familia.

7 comentarios:

 1. Es un proyecto precioso Montse y va a aportarte mucho y tú vas a aportar mucho a los demás. Mucha energía e inspiración para llevar todo eso que es un sueño a la realidad...nos pasaremos a darte un achuchó. Ches

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gracias guapa!! Eso espero, mucha y buena compañía ;)

   Eliminar
 2. Jo m'en vaig alegrar molt quan vaig saber que tu agafaves el relleu. Amb tu segur que no es perd aquesta teranyina que la Yaiza i la Susana van teixir! Molta sort!

  ResponderEliminar
 3. Enhorabuena familia!Seguro que lo vas a hacer genial,pena no estar mas cerca para sentir esa cercania pero desde lejos te envio mis animos y un besote grande!!

  ResponderEliminar
 4. Que vagi molt bé, Montse! Un projecte preciós i que t'omplirà molt, ja veuràs.

  ResponderEliminar
 5. Bon dia,
  La casualitat ha fet que trobés el teu blog, la mateixa casualitat de compartir la passió de ser mare, el millor projecte de la nostra vida i l'epicentre de la meva existència. La mateixa casualitat que ens ha presentat...jo també sóc mare, catalana i m'encanta els temes de criança. Una abraçada i enhorabona per al blog, a partir d'avui tens una seguidora més!! Sort per aquest camí 2.0...ahh no recordava, la casualitat fa que les dues compartim professió... Treballo a comunicació 2.0 també!-)
  El meu nom...casualitat o no..Montse Esteban

  PD No crec en les casualitats, crec que tot i tothom està lligat a un fil invisible que s'ha d'anar descobrint en aquest conte que li diem vida.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Ostres! Son moltes casualitats juntes!!! :O
   M'encantaria poder seguir connectades :)))

   Eliminar